crewproof studios rotterdam limbo studio lichtplafond

Informatie

Wij zijn Crewproof Studios en we komen uit Rotterdam. Wat op een avond begon met een goed idee, is nu uitgegroeid tot Crewproof Studios. Gewoon een toffe plek waar vele verschillende producties hun creativiteit kwijt kunnen. Denk aan productshoots, videoclips, presentaties, chroma-key producties…bijna alles is er mogelijk.

 

“Rotterdam mist een goede studio, moeten we daar niet eens wat aan doen” werd er geregeld door ons tegen elkaar geroepen. Na een aantal keer filosoferen zijn we dit

avontuur vol energie aangegaan. Het uitgangspunt: ‘als we het doen dan doen we het goed’. Met deze filosofie in ons achterhoofd hebben we Crewproof Studios in Rotterdam

gerealiseerd.

 

Omdat we geregeld zelf de crew zijn hebben we wel ideeën over zaken die je als klant van de studio graag zou zien. Zo hebben we een lekkere ruime limbo van ongeveer 6x6x4m die een verrijdbaar en bewegend plafond heeft. Op deze manier kun je de studiovloer vrij houden van statieven en de ruimte optimaal benutten.

Daarnaast wil je de klant die mee is op de shoot een comfortabele plek geven waar hij mee kan kijken. Deze ruimte hebben we boven de studio gerealiseerd. Via SDI kun je beneden de camera inprikken en wordt het plaatje door gelinkt naar boven. Vanaf een tafel met een goede bak koffie en snelle wifi kijkt de klant mee op de monitor of door de ramen van boven op de studiovloer.

Dan is er audio. Net zo belangrijk als beeld, vinden wij. Ook daar kwam hij weer naar boven: ‘als we het doen dan doen we het goed’. Dit heeft geresulteerd in een complete audioproof studio. Alle wanden staan los van het pand, de vloer is opgehoogd met een speciale geluidsisolerende platen, de binnenkant is afgewerkt met akoestische platen en er is een speciaal geluidswerend gordijn aanwezig. We willen ervoor zorgen dat ook de geluidsman gewoon een leuke dag heeft bij ons.

 

Kortom: alles waar wij van vinden dat het thuis hoort in een professionele studio hebben we er in gebouwd. Op de website vind je genoeg beeld en praktische informatie over de studio. Dus kijk lekker rond en als je vragen hebt: bel of mail ons!

 

Nog leuker vinden we het als je een bak koffie komt halen. Dan laten we meteen de studio aan je zien.

 

We hopen je binnenkort in Rotterdam te zien!

 

Groeten,

Rory, Marcel, Tim en Bryan

Recente producties